Madinah Arabic Course Book 1

madina arabic

Dette er en selv studie for dem som vil lære arabisk, men det kræver i dette studie at du kan engelsk i forevejen. Det er 3 bøger som er Madinah Arabic Course, du kan købe dem i islamguide ved siden af wakf i københavn, KLIK HER for at gå til deres hjemmeside og se disse bøger. I dette indlæg er der link til videoer på youtube hvor læreren gennemgår bog 1 med dig, for at se afspilningslisten med alle videoerne KLIK HER.

I videoerne bliver der udover bogen brugt “handouts”, dem kan du downloade på følgende links, højreklik og gem link som.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Seneste nyheder

SYRIEN. Demokrater i den absolut danne en ny sekulær “national hær” for at slippe af med “problem af islamiske radikale”

    Syriske demokratiske opposition vil snart begynde dannelsen af ​​den såkaldte “nationale hær”, der skulle være en modvægt til at gøre Mujahideen den Islamiske Stat Irak og Sham (Igishev).   På torsdag erklæredeLeder af “national opposition koalition” Ahmad al-Jarboe. Ifølge ham, er han arbejder på et projekt sammen alle verdslige fraktioner af Syrien under en enkelt […]