Bashars hær bruger kemiske våben igen!!!

252525_190951905190

Alawite syriske leder Bashar al-Assads regime anvendte kemiske våben i forstæderne til Damaskus.Kilder siger mere end tusind af de dræbte.

 

Alawites bruger masseødelæggelsesvåben (WMD) for omkring et år, især himataki implementeret i Aleppo og andre dele af Syrien, som rapporteret af de islamiske kilder.

 

USA erklærede i december sidste, at brugen af kemiske våben Assad vil være en “rød linje”, hvorefter amerikanerne vil fungere som “beskytte befolkningen”.

 

“Jeg vil gerne præcisere Bashar Assad og til alle, som adlyder hans ordrer: verdens is watching you … Brugen af ​​kemiske våben er uacceptabelt. Hvis du laver en fatal fejltagelse og drage fordel af dette våben vil blive taget, og du vil være ansvarlig for dem, “- sagde Obama.

 

Men på trods af denne krigeriske retorik antiasaditskuyu Washington har gentagne gange ignoreret spidst de faktiske omstændigheder i mordet på syrerne anvender masseødelæggelsesvåben.

 

Assad nu bruge våben åbenlyst – det kemiske angreb oase Guth, østlige forstad til den syriske hovedstad Damaskus, dræbte mindst 1.300 muslimer.

 

Ifølge de foreliggende oplysninger blev brugt til at angribe missil “jord-til-jord”. Vi ved, at Assads regime har store reserver af hemmelige sennepsgas og sarin – gas nervnoparaliticheskogo action.

 

Den vestlige presse på en måde typisk for propaganda , sigerAt “kan ikke bekræfte rigtigheden af ​​de” Videoer deles af muslimer i “YouTube”, der er afbildet ofre for et kemisk angreb i Huta.

 

Ifølge lægen en felthospital øst for Damaskus, begyndte de sårede at ankomme snart efter morgen Fajr bønner. Et af vidnerne i angrebet, der identificerede sig selv som Abu Ghazi, sagde, at da han hørte lyden af ​​raketangreb, som var forskellig fra det, han havde hørt før. Han gik ind i det berørte område Zamalka, et par timer senere begyndte han at miste sit syn, kroppen er ophørt med at adlyde, og på et tidspunkt han besvimede.

 

Ifølge Abu Ghazi, var bare en felthospital i ARBIGNY dræbte 300 og sårede 500.

 

Alle mennesker, der er kommet under angreb, der er lignende symptomer: besvimelse, adskillelse af skum fra næse og mund, pupilkonstriktion, hjertebanken, åndenød. Ifølge oppositionen har Alawites brugt sarin gas.

 

I denne uge i samarbejde med Assad i Syrien, kom FN-inspektørerne, der skal give sin egen vurdering rapporter om anvendelsen af ​​kemiske våben i landet. Inspektører begyndte sit arbejde i Syrien på mandag.

 

I mellemtiden, den russiske ambassadør i Riyadh Assad Haddad sagde Alawites ‘ikke bruge kemiske våben nær Damaskus. ”

 

Ifølge asaditskogo ambassadør alle rapporter om brug af kemiske våben i Syrien “opdigtede og tager sigte på indførelse af internationale observatører i fejl.”

Kilder: Ummah News og andre nyheds org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *