SYRIEN. Demokrater i den absolut danne en ny sekulær “national hær” for at slippe af med “problem af islamiske radikale”

 

7657644364P_7655695759

 

Syriske demokratiske opposition vil snart begynde dannelsen af ​​den såkaldte “nationale hær”, der skulle være en modvægt til at gøre Mujahideen den Islamiske Stat Irak og Sham (Igishev).

 

På torsdag erklæredeLeder af “national opposition koalition” Ahmad al-Jarboe. Ifølge ham, er han arbejder på et projekt sammen alle verdslige fraktioner af Syrien under en enkelt kommando.

 

Al-Jarboe, der for nylig blev valgt som ny leder af “natskoalitsii,” sagde gruppen i første omgang i den “nationale hær” bl.a. 6.000 sekulære oprørere.

 

“Natskoalitsiya med den generelle personale Frie Syriske Hær er ved at udvikle strategier til at skabe en national hær af frivillige i den modtagelse, som vil blive gennemført i syd og i den nordlige del af landet, hvor det vil opsætte kernen,” – sagde al-Jarboe, som citeret af medierne.

 

Han forklarede, at hæren vil tillade de syriske oprørere “slippe af med de krigsherrer og en række andre problemer,” det er, at Mujahideen.

 

Det er klart, sådan en forhastet forberedelse til dannelsen af ​​en ny “ifølge den sekulære” af hæren på grund af styrkelsen af ​​den position Mujahideen i Syrien. For eksempel blev sidste Ramadan ved de nordlige områder af den islamiske stat i Irak og Sham (Igishev), som er den øverstbefalende Umar al-Shishanov taget Minneg flyveplads i belejringen af ​​Mujahideen omkring et år.

 

I dag Igishev Jihad er den dominerende gruppe, ikke kun i Irak, men også i Syrien. Den nylige sammenslutning af en stor del af den syriske Mujahideen under fælles kommando Amir Irak Abu Bakr al-Baghdadi, og den efterfølgende sejr tvang Vesten til at tænke alvorligt over den fremtidige kurs for begivenhederne i Syrien.

 

Det forlyder, at et par dage siden Obama holdt telefon samtaler med den tyrkiske premierminister Erdogan, hvor begge udtrykt “bekymring over tilstedeværelsen i Syrien af ​​udenlandske radikaler.”

 

“I dag, holdt præsident Obama, bliver i Californien, telefon samtaler med premierminister Erdogan i Tyrkiet, på anmodning af sidstnævnte, hvor de drøftede udviklingen i Syrien og Egypten. Præsidenten og premierministeren drøftede faren for udenlandske ekstremister i Syrien og enige om, at det er vigtigt at fastholde en ensartet og udtømmende syrisk opposition, “- sagde i en erklæring Det Hvide Hus.

 

Ifølge ” Kavkaz-Center“I øjeblikket kræfter i den islamiske stat Irak og Sham føre et vellykket angreb på hulen af Alawites i Latakia ( kort). Direkte trussel tvang Assads regime højborg skyndte sig at overføre tropper fra Idlib i de kystnære områder i Syrien.

 

Mujahideen kommando rapporter om, at Alawites der blev givet til alle soldater masker. Forventes at forberede et kontraangreb asadity bekæmpe kemiske våben.

 

USA, Rusland og provestlige opposition til Syrien, herunder beherskelse af Den Frie Syriske Hær, der allerede har handlet imod angrebet på Mujahideen Igishev Latakia.

 

I Dublin, holdt et hastemøde i lederen af ​​Putins udenrigsminister Lavrov og den amerikanske udenrigsminister Kerry med fremkomsten af ​​Mujahideen i Alawite enklave på Middelhavskysten.

 

Verden Kufr viste en klar bekymring om, hvad der sker, der indirekte bekræfter oplysningerne om eksistensen af ​​en fælles plan – USA, Rusland, Iran – Sektion Syrien. Det er denne plan kan vedtages på konferencen “Genève-2”.

 

Husk på, at den særlige korrespondent for “KC” i Syrien rapporteres i maj, citerer lokale kilder, at massakren i Baniyas (dræbt 800 mennesker, herunder hundredvis af børn), og i Quseir (dræbt 200 mennesker, herunder snesevis af børn), begået af den iranske shia-og Alawite blev organiseret at uddrive muslimerne i regionen til at skabe den Alawite stat.

 

Som undfanget ved Alawites vil en enklave i deres tilstand være 3 1 iransk og russiske flådebase. Amerikansk støtte til projektet og skab en partition af Syriens territoriale zone under beskyttelse af Rusland og Iran.

 

Alawite landsby kystområder i Syrien var bevæbnet til tænderne, selv før massakren på muslimer, som blev overværet af Alawites, hvilket indikerer, at forberedelserne til dette projekt.

 

Vi kan også konstatere i denne henseende, at massakren på muslimer ikke forårsage mere end en forståelig reaktion fra den vestlige alliance, som formelt er en allieret af Syriens opstand mod Assad-regimet.

 

UmmaNews 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Seneste nyheder

SYRIEN. Demokrater i den absolut danne en ny sekulær “national hær” for at slippe af med “problem af islamiske radikale”

    Syriske demokratiske opposition vil snart begynde dannelsen af ​​den såkaldte “nationale hær”, der skulle være en modvægt til at gøre Mujahideen den Islamiske Stat Irak og Sham (Igishev).   På torsdag erklæredeLeder af “national opposition koalition” Ahmad al-Jarboe. Ifølge ham, er han arbejder på et projekt sammen alle verdslige fraktioner af Syrien under en enkelt […]