EGYPTEN. Riyadh var villig til at sponsorere massakren på muslimer. Saudierne har kaldt militære frafaldne “af folk, der ikke forårsager skade på nogen”

 

20138161820R_24233333333442N216

 

Efter en lang periode efter påbegyndelsen af ​​den monstrøse massakre på muslimer i Egypten, efter en lang tavshed i ansigtet af åbenlyse og rædselsvækkende blodbad begået af lederen af ​​militærjuntaen kuppet Abd al-Fattah al-Sisi, internationale samfund såkaldte endelig besluttet at lave en “optrappe” ofrene for massakren og diskutere (indtil videre kun diskuteret) mulighed for at suspendere økonomisk, finansiel og anden bistand til Cairo.

 

Omfanget af europæiske programmer støtte til Egypten i 2012-2014 står ved 5 milliarder euro.

 

Det er klart, oversteg al-Sisi “kvote” dræbt og tortureret muslimer, der tillod Vesten til at ofre af hensyn til “genoprettelse af demokratiet i Egypten” – såkaldte militærkup i landet Washington.

 

Ifølge europæiske diplomatiske kilder, vil spørgsmålet om at stoppe finansieringen af ​​Cairo blive drøftet på et hastemøde i EUs udenrigsministre i Bruxelles om Egypten den 21. august.

 

Mødeafholdelse har officielt bekræftet Europa-Kommissionen (EF). Ifølge EF vil hovedformålet være at “udvikle en fælles EU-holdning til Egypten” og læring “muligheder for at fremme EU for at normalisere situationen i dette land.”

 

I mellemtiden, udenrigsminister i CSA Saud al-Faisal sagde mandag, at de arabiske regimer er villige til at hjælpe den verdslige junta og dens leder af frafaldne Sisi – Saudierne prosponsirut massakre på muslimer, hvis Vesten stopper finansieringen Cairo.

 

Ifølge internationale og Saudi medier, Riyadh sagde, at det ville støtte etableringen af ​​et verdsligt diktatur i Egypten.

 

“De, der annoncerede en reduktion af sin bistand til Egypten, eller truer med at gøre det, vi siger, arabiske og muslimske lande er rige … og tøvede ikke med at hjælpe Egypten,” – sagde al-Faisal.

 

Lederen af det saudiske udenrigsministerium gjort meddelelsen efter et besøg i Frankrig, hvor han opfordrede til til afholdelsen af ​​demokratiske valg i Egypten:

 

“Vi har aftalt at give Egypten med Frankrig i sin evne til at nå frem til en køreplan i verden og bringe den til et tidligt valg.”

 

Ifølge ” Arab News“Al-Faisal svor, at regimet i Riyadh vil fortsætte med at stå på den side af militærjuntaen.

 

“Vores skæbne er én og vores mål er det samme,” – erklærede Saud.

 

Han frimodigt erklærede, at lægge skylden for blodsudgydelserne i Egypten på militærjuntaen “urimelig”, fordi det “genskaber sikkerhed, bekæmpelse af terrorisme” (genoprette sikkerheden ved at slå ned på terrorisme).

 

“Hvor er den bekymring for menneskerettighederne, ukrænkelighed af blodet for massakren, der sker hver dag i Syrien?” – Sagde saudierne, der selv gentagne gange medskyldig i mordet på al-Assad syrere afholdt af muslimerne fra Mujahideen.

 

Desuden sagde Prins al-Faisal, at skylden for slagtning af egyptiske muslimer, bare fordi de er angiveligt “dræbte folk og satte ild til Egypten”:

 

“Desværre, i dag ser vi, hvordan den internationale opinion mærkeligt ignorerer disse uigendrivelige kendsgerninger og fokuserer på de generelle principper, som om den ønsker at skjule det faktum, at disse modstandere (dvs. egyptiske muslimer protesterer mod militærkuppet – UmmaNews) begå forbrydelser satte ild til Egypten, ikke udgør en risiko for at dræbe mennesker (dvs. frafaldne – UmmaNews), ser det ud til, at de ønsker at fremme selv de partier, som de varede i en sådan adfærd, “- sagde Faisal.

 

Det er væsentligt, at udførelsen af ​​Saudi kriminalitet faldt sammen med en anden morderiske militærjuntaens frafaldne der zapytayut til døden 52 muslimer i den nordlige del af Kairo.

 

I netværket var bogført fotos og videofilm af de blodige grusomheder som klart viser, hvem der virkelig er “begå forbrydelser, sætter ild til Egypten og ikke udgør en risiko for at dræbe mennesker.”

Kilder: Al Jazeera og Ummah News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *